leuke verjaardag tips

kinderverjaardag tips
kindertaart maken
uitnodigingen maken
kindertraktaties maken
oorkondes maken
knutseltips
knutselfeest
kleurplaten
verjaardagliedjes
spelletjes voor binnen
spelletjes voor buiten
verkleedkleding
thema kinderverjaardag
verjaardag versiering

leuke cadeautjes
verjaardag oorkonde
cadeau tips
verjaardagscadeautjes
originele cadeaus

verjaardag feestartikelen
voor iedere leeftijd
abraham
sarah
kinderverjaardag
thema verjaardagsfeest
business suits

leuke verjaardag tips
verjaardag plaatjes
verjaardagsgedichten
verjaardag teksten
kinderverjaardag tips

leuke verjaardagskaarten
baby 1 jaar
peuters en kleuters
kinderen
tienermeisjes
tienerjongens
18 jaar
50 jaar
senior
alle leeftijden
man
vrouw
te laat

verjaardag uitnodigingen
verjaardagsfeest
kinderfeestje

schminken bij een kinderverjaardag

kinderen vinden het altijd leuk om bij een kinderverjaardag geschminkt te worden. want eruit gaan zien als iemand met een slang op het gezicht of als mooie vlinder of gevaarlijke tijger maakt natuurlijk wel indruk.


Slangen schmink

Wat heb je nodig
· Schmink op waterbasis
· Kwastjes
· Spons
· Bakje met water
· Snoetenpoetsers in geval van nood
Begin met schminken altijd bij de ondergrond, de eerste laag in grote vlakken, bij de slang is dat een groene streep. Neem een licht bevochtigd sponsje en maak de streep zoals op het voorbeeld of zoals je zelf leuk vindt. Ga nu verder met de kwast. Begin met het tekenen van de lijnen aan de linkerkant als je rechts bent, en rechts als je links bent. Eerst alle contouren van de slang. Ook weer eerst de moeilijke kant van buiten naar binnen. Neem nu rood en zet rode stippen op het droge groen.Maak de ogen wit als het groen droog is en zet pas lijntjes om en in de ogen als het wit droog is. Als alle lijnen/stippen klaar zijn werk je het af met glitters. Neem hiervoor een droge/schone kwast en doe de glitters op als de rest van de schmink droog is.


Tijger schmink

Wat heb je nodig
· Schmink op waterbasis
· Kwastjes
· Spons
· Bakje met water
· Snoetenpoetsers in geval van nood
Begin met schminken altijd bij de ondergrond, de eerste laag in grote vlakken, bij de tijger is dat wit. Neem een licht bevochtigd sponsje en maak boven de mond de neus de ogen en een klein stukje van de wangen wit. Maak het sponsje schoon en neem nu een lichte kleur bruin (beige of geel) maak vlakken op de oogleden licht bruin. Nu ga je verder met de kwast. Begin met het tekenen van de lijnen aan de linkerkant als je rechts bent, en rechts als je links bent. Eerst alle bruine lijnen van buiten naar binnen, dan de andere kant van het gezicht. Ook weer eerst de mnoeilijke kant van buiten naar binnen. Neem nu zwart en zet de harde lijnen de neus en de snorharen op dezelfde manier als daarnet. Als alle lijnen klaar zijn werk je het af met glitters. Neem hiervoor een droge/schone kwast en doe de glitters op als de rest van de schmink droog is.

Vlinder schmink

Wat heb je nodig
· Schmink op waterbasis
· Kwastjes
· Spons
· Bakje met water
· Snoetenpoetsers in geval van nood
Begin met schminken altijd bij de ondergrond, de eerste laag in grote vlakken, bij de vlinder is dat geel. Neem een licht bevochtigd sponsje en maak de ogen geel tot zijkant van het hoofd en een beetje vanaf het oog rond over de wang naar de zijkant. Maak het sponsje schoon en neem nu een lichte kleur oranje maak een vlak tegen het geel aan op de zijkant van het gezicht. Nu ga je verder met de kwast. Begin met het tekenen van de lijnen aan de linkerkant als je rechts bent, en rechts als je links bent. Eerst alle rode lijnen van buiten naar binnen, dan de andere kant van het gezicht. Ook weer eerst de moeilijke kant van buiten naar binnen. Neem nu zwart en zet de buiten lijnen van de vleugels op, op dezelfde manier als daarnet. Als alle lijnen klaar zijn werk je het af met glitters. Neem hiervoor een droge/schone kwast en doe de glitters op als de rest van de schmink droog is.


home © verjaardagtipsz.nl - schminken bij een kinderverjaardag