leuke verjaardag tips

kinderverjaardag tips
kindertaart maken
kindertraktaties maken
schminken
oorkondes maken
knutseltips
knutselfeest
kleurplaten
verjaardagliedjes
spelletjes voor binnen
spelletjes voor buiten
verkleedkleding
thema kinderverjaardag
verjaardag versiering

leuke cadeautjes
verjaardag oorkonde
cadeau tips
verjaardagscadeautjes
originele cadeaus

verjaardag feestartikelen
voor iedere leeftijd
abraham
sarah
kinderverjaardag
thema verjaardagsfeest
business suits

leuke verjaardag tips
verjaardag plaatjes
verjaardagsgedichten
verjaardag teksten
kinderverjaardag tips

leuke verjaardagskaarten
baby 1 jaar
peuters en kleuters
kinderen
tienermeisjes
tienerjongens
18 jaar
50 jaar
senior
alle leeftijden
man
vrouw
te laat

verjaardag uitnodigingen
verjaardagsfeest
kinderfeestje

Leuke kinderverjaardag uitnodigingen maken

Bij het maken van een leuke kinderverjaardag uitnodiging of een leuke uitnodiging voor een kinderfeestje kan er bij verjaardagtipsz.nl gekozen worden uit 2 leuke opties. Wil je als een echte designer aan de slag en leuke kinderverjaardag uitnodigingen ontwerpen naar eigen inzicht? Ga hieronder aan de slag bij de beste kaartenleverancier van Nederland. Hier ontwerp je online echte uitnodigingskaarten voor een kinderverjaardag die je helemaal kunt maken zoals je wenst.

Ben je creatief en freubel je liever zelf een leuke kinderverjaardag uitnodiging in elkaar? Bij ons vind je ook leuke circus, heksen, kasteel en prinses uitnodigingen met materiaal-en werkbeschrijving om ze in elkaar te knutselen.

klik hier en ontwerp zelf leuke kinderverjaardag uitnodigingen

Zelf leuke uitnodigingen maken

Leuke tips als je hier zelf echte kinderverjaardag uitnodigingen gaat ontwerpen.

* Voeg leuke figuren toe aan je uitnodigingen uit de categorie ‘felicitatie’. Daar vind je o.a. cijfers, taarten, ballonnen en kaarsjes om aan de kinderverjaardag uitnodigingen toe te voegen.

* Uniek en alleen hier mogelijk! plaats bij het ontwerpen een tekstwolkje op de foto van je kind met de tekst 'Ik word (aantal) jaar’ of 'Kom je ook op m'n kinderfeestje?’

* Als je zelf online echte uitnodigingskaarten gaat ontwerpen dan haal je natuurlijk alles uit de kast: kies bijvoorbeeld voor een vrolijk ballonnenkader of een kader met slingers of sterren!


Leuke circus uitnodiging

Wat heb je nodig
· Print van voor en achterkant van kaart
· Dik A4 papier om op te kopieren
· er gaan 2 kaarten uit 1 A4-tje.
· Viltstiften
· Schaar
Print de voor en achterkant van de uitnodiging. Ga naar een kopieerwinkel en laat ze op dik papier dubbelzijdig kopieren. Snij de lange kanten van het papier weg tot waar de tekening begint. Snij de 2 kaarten los. Vouw de tenthelften tegen elkaar aan. Knip van de vouwlijn tot de bovenkant van de tent het karton weg en kleur ze in.

Leuke heksen uitnodiging

Wat heb je nodig
· Download hier de achtergrond
Kopieer de achtergrond naar je pc. Maak een digitale foto van jezelf/kind als heks op een bezem. Bewerk de foto door hem uit te knippen in photoshop. Volg de contour met het tool, mesje maak een new file aan en cut de geknipte vorm uit en plak hem in je nieuwe bestand. Verklein je heks zodat je haar op de achtergrond kunt zetten. Plaats de 2 foto's naast elkaar om de verhouding goed te zien. Bepaal de maat van de foto. Denk aan standaardformaten bv 13x18cm. Kies een leuk lettertype en zet je tekst op de uitnodiging. Sla het bestand op en print het op fotopapier.

Leuke kasteel uitnodiging

Wat heb je nodig.
· Print van voor en achterkant
· Stevig A4 papier
· (2 uitnodigingen per vel)
· Schaar
· Potloden
Maak printen van de voor en achterzijde van de uitnodigingen, deze moet je dubbelzijdig kopieren. Test dat eerst met een normaal papiertje. Als het lukt, gebruik de dikke A4-tjes en kopieer ze. Snij of knip dan een randje van de lange kanten zodat je zwarte lijnen eindigen aan de rand van het papier. Knip de 2 kaarten nu los. Vouw de 2 kasteelhelften op het stippellijntje naar elkaar toe, knip nu aan de bovenkant om de torens, zodat de contouren van het kasteel los komen.

Leuke prinses uitnodiging

Wat heb je nodig
· Velletjes wit stevig A4 papier
· 2 uitnodigingen uit 1 vel
· Print van voor en achterkant
· Viltstiften
· Glitterlijm
Print de 2 A4-tjes voor de uitnodiging. Neem ze mee naar een kopieerwinkel, maak eerst een proefje met dun papier, laat het dubbelzijdig kopieren. Snij de witte randjes weg (de lange kanten van het papier die straks tegen elkaar komen te zitten), anders loopt er een witte baan in het midden van de kroon. Vouw de kroondelen naar elkaar toe, zodat aan de voorkant een kroon staat die in het midden sluit. Knip hierna de rest van het papier boven de kroon weg tot aan de vouwrand. Versieren en kleuren en de uitnodiging is klaar.


home © verjaardagtipsz.nl - leuke kinderverjaardag uitnodigingen maken